2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sorozatgyilkosként nem vált be, de Zac Efronnak sikerült felnőnie

Hirdetés

Sorozatgyilkosként nem vált be, de Zac Efronnak sikerült felnőnie

Úgy tűnik, Zac Efron kezdi újra megtalálni helyét a filmvilágban. Az egykori tinibálványt a Disney csatorna fedezte fel, és adott neki főszerepet a High School Musical című filmtrilógiában, ami kasszasiker lett az akkori fiatalok körében.

A színésznek számtalan próbálkozása volt, hogy elismerjék a szakmában.

Hirdetés

Zac Efron 2007-ben

Zac Efron 2007-ben

Fotó: Jason Merritt / TERM / Getty Images Hungary

Talán ide lehet sorolni, amikor a testvére halálát próbálja feldolgozni a Charlie St. Cloud halála és élete című drámában, vagy a Szerencsecsillagban alakított katonát, aki szerelemre talál egy kisvárosban.

Ha művészfilmet kellene említeni, akkor Az újságosfiút kell megidézni: karaktere egy misztikus bűnügyi történetbe csöppen.

ÁM ezek a filmek nem hozták meg számára a sikert,

pedig érezhető volt, hogy próbálja lemosni magáról a szépfiú és tinibálvány szerepét. Csak még nem jött el az ideje. Ez észrevehető a felsorolt filmek IMDb-adatlapján is: átlagosan 6,5-en állnak.

Aztán történt valami, mintha elege lett volna abból, hogy nem sikerült kitörnie, és vissza is evezett a vígjátékok világába,

ahol leforgatott többek között két Rossz szomszédság-filmet Seth Rogennel, de ilyen volt a Dwayne Johnsonnal forgatott Baywatch is. Vagy az abszolút mélypont a Robert De Niróval operált Nagyfater elszabadul, amely 2016-ban így is az év 4. legnézettebb filmje volt a magyar közönségnél.

Közben meg-megmutatkozott az az énje, amelyik próbál komolyabb filmekben szerepelni,

ilyen például a Félelmetes nap, amiben ő játssza az orvost, aki helyettesíti felettesét a Kennedy-gyilkosság napján, így az ő keze alá kerül az egykori elnök. Ilyen volt az a próbálkozása is, amikor igyekezett mindkét oldalra játszani, vagyis a szórakoztatás és a komolyság felé is a Miénk a világ című filmben, egy feltörekvő DJ-t alakítva, aki a barátai miatt nem tud kitörni a tehetségével, de történik egy tragikus dolog az életében, ennek hatására karaktere 180 fokot fordul, és megvillantja tehetségét a világ felé.

Zac Efron

Zac Efron

Fotó: face to face / Northfoto

Itt már érezhető volt, hogy kezdi megtalálni önmagát, De az elismerés még várat magára.

Majd hosszú évek múltán sikerült rávenni, hogy ismét musicalben szerepeljen, ez volt A legnagyobb showman című film, amiben Hugh Jackman mellett bizonyította ismét azt a tudását, amit a High School Musicalből jól ismert a közönség, ám mindezt már felnőtt fejjel vihette véghez.

High School Musical (részlet):

The Greatest Showman (részlet):

<iframe width="560" height="315" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/02/21/zac-efron-hollywoodi-jarat-high-school-musical/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bárki lehet házi séf, csak az ételt előbb házhoz kell rendelni

Bárki lehet házi séf, csak az ételt előbb házhoz kell rendelni

Mondhatni, valódi verseny alakult ki étel-házhozszállítási fronton. A bezárásra kényszerült éttermek utolsó leheletükig heroikus küzdelmet …