2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Senki sem akarta a háborút, az egész tragikus baleset volt

Hirdetés

Senki sem akarta a háborút, az egész tragikus baleset volt

A könyv Ken Follett munkáihoz hasonlóan a krimi és a thriller közti műfaji kategóriába tartozik, ám az író ezúttal olyan témát ragad meg, amely olvasók ezreit sarkallja majd gondolkodásra.

Amikor kutatást végeztem a Titánok bukása című könyvemhez, rájöttem, hogy az első világháború egy olyan háború volt, amit senki sem akart. Egyik európai vezető sem szándékosan vett részt benne, de az uralkodók és miniszterek egyesével hoztak olyan döntéseket, melyek apró lépésekkel vittek közelebb minket a létező legszörnyűbb konfliktushoz a világon. Úgy érzem, az egész csak egy hatalmas tragikus baleset volt, és arra gondoltam: vajon megtörténhetne még egyszer?

− mondta az író a regény keletkezéséről a Pan Macmillan angol könyvkiadónak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/28/ken-follett-bestseller-thriller-never-soha-titanok-bukasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hadik Andrásról készít történelmi kalandfilmet Szikora János

Hadik Andrásról készít történelmi kalandfilmet Szikora János

Hadik címmel rendez történelmi kalandfilmet Hadik Andrásról és huszárseregéről Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház …