2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Saját fesztivált szervez a Bagossy Brothers Company

Hirdetés

Saját fesztivált szervez a Bagossy Brothers Company

Az erdélyi magyar zenész, Bagossy Norbert a Sassy-nak adott interjút a nyári nagy hajtás előtt, és beszélt a tervekről, a rendezvényekről és arról is, hogy milyen a kapcsolat közte és az öccse közt.

A temérdek budapesti és vidéki fellépésen kívül külföldre is mennek majd, de lesz idejük arra is, hogy a Balaturné nevű saját fesztiváljukat idén először megrendezzék.

A Balaturné nem egyszerűen könnyűzenei program, mi konkrétan a rajongókkal együtt elindulunk körbetekerni a Balatont, közben pedig koncerteket tartunk. Mondván, ha már a Balaton körül járunk, akkor minden szakaszhoz kapcsolunk egy koncertet. A kiemelt megálló Felsőörs lesz, ahol egy kétnapos pikniket tartunk, így első este egy baráti, tábortűz körüli zenélésre hívjuk a velünk együtt bicikliző, vagy a minket hallgató közönséget, másnap pedig a húrok közé csapunk, és egy igazi nagykoncerttel örvendeztetjük meg az embereket. Most még izgulok, de amikor elérkezik az esemény, akkor már […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/30/bagossy-brothers-company-fesztival-testver-interju-zene-koncert-balaton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Udvaros Dorottya visszatér a Katona József Színház színpadára

Udvaros Dorottya harminc év után vendégművészként visszatér a Katona József Színház színpadára – írja a …