2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sacha Baron Cohen és más seggfejek Rebel Wilson könyvében

Hirdetés

Sacha Baron Cohen és más seggfejek Rebel Wilson könyvében

Sacha Baron Cohen mosolya nem őszinte, amikor Rebel Wilson frissen megjelent életrajzi könyvéről kérdezik. A színésznő ugyanis olyan színben tünteti fel a botrányhős sztárt, ami negatív hatással lehet a megítélésére. Wilson könyve idén áprilisában jelent meg az Egyesült Államokban, de Ausztráliában és az Egyesült Királyságban a premier még várat magára, ráadásul míg Amerikában teljes egészében olvasható a könyv, a másik két országban kisatíroznak bizonyos részeket.

A HarperCollins Australia kiadó mindezt megerősítette a The Guardiannek:

jogi okokból lefedtünk egy fejezetet az ausztrál/új-zélandi kiadásban, és ennek megfelelően mellékeltünk egy magyarázó megjegyzést. Ez a fejezet egy nagyon kicsi része egy sokkal nagyobb történetnek, és izgatottan várjuk hogy az olvasók megismerjék Rebel életét.

A Sacha Baron Cohen és más seggfejek című fejezetet Ausztráliában és Új-Zélandon teljes egészében feketével kihúzott sorokként fogják kinyomtatni.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a színésznő könyvének, a Rebel Risingnak az összes változata közül az ausztrál kiadás lesz a leginkább meghúzva. A rágalmazási törvények különbözősége határozza meg ugyanis, hogy az egyes országokban mennyit lehet megjelentetni az inkriminált fejezetből.

A HarperCollins hozzátette, hogy az Egyesült Királyságban egy oldal nagy részét szintén ki fogják takarni, végrehajtanak néhány apró szerkesztést, és hozzáírnak egy magyarázó megjegyzést.

A legrosszabb élmény 

A nagy nyilvánosságot kapott fejezetben Wilson elmeséli a 2016-os Grimsby című vígjáték forgatása során Cohen mellett szerzett tapasztalatait. A filmben a két színész férj és feleség szerepében tűnik fel.

A brit kiadásban

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/26/rebel-wilson-sacha-baron-cohen-botrany-konyv-hollywood-film-szinesz-szineszno/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb három évre megválasztották a Szépírók Társaságának elnökségét

A Szépírók Társasága 2024. május 18-án tartotta közgyűlését, amely újabb három évre bizalmat szavazott a …