2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Röhrig Géza új regényéből olvas fel Kiss Llászló zenés klubjában

Hirdetés

Röhrig Géza új regényéből olvas fel Kiss Llászló zenés klubjában

A több mint harminc éve az ausztráliai Sydney-ben is élő Kiss Llászló elmondta az Indexnek, hogy most itthon van, és tervei szerint hosszabb időt tölt el Magyarországon. Nyáron sokat szeretne koncertezni, addig is elindítja klubkoncertsorozatát a VIII. kerületi MIXAT STAGE-en.

A Vagy Sehol klub estjein a Kádár-kor amúgy sivár időszakát felderítő URH és Európa Kiadó zenekarok alapító tagja, zeneszerzője és basszusgitárosa, számítógépes grafikus és 3D animációs szakember zenél és érdekes embereket lát vendégül. Az első alkalommal Röhrig Gézát.

A február 9-i program várható felépítését is körvonalazta az Index olvasói számára:

Hirdetés

Először zenélek egy kicsit, aztán Géza olvas, utána megint játszunk, aztán Géza olvas, majd eljátsszuk az egyik számát együtt. Alapvetően koncert lesz, amibe belefolyik Géza.

A Vagy Sehol nemcsak a klubsorozat, hanem a tavaly megjelent első szerzői lemezének címe is. Nyilván nem függetlenül attól, hogy Kiss Llászló magyarországi underground zenészi korszakát lezárva Kuala Lumpurig ugrott családjával. Több mint három évtizede meghozott döntését azzal magyarázza, hogy megalapozottnak érezte gyanúját: Magyarországon a kapitalizmust is elszúrjuk. Számítógépes grafikusként jól élt a malájok földjén, de onnan is tovább kellett állnia. Ezt is megindokolta egy hosszú <a href="http://beatkorszak.hu/kiss-llaszlo-eletutinterju" id="hyperlink_ee57cd886dbd4550afcb49a0c2c5ea63" rel="nofollow" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/02/01/rohrig-geza-uj-regenyll-kiss-llaszlo-vagy-sehol-klub-koncert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

A színház társulata nagy izgatottsággal vetette bele magát az új próbaidőszakba. Éppen csak befejeződött a …