2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Remek élmény, szavakon túlmutató hatás

Hirdetés

Remek élmény, szavakon túlmutató hatás

A külváros peremén, nyári, napsütötte délután. Egy pillanatra megpihenünk a parkban, nincs ott senki más, csak mi, a fák, a padok, a szél. Ahogy a napfény átjárja az izmaink, egy másodpercre megrándul a test, majd szépen, lassan elenyészik minden, és akaratlanul dúdolni kezd.

Ezzel az érzettel indul a Bloom című kislemez, amely Hien újgenerációs szerzeményeinek egyike. Bár a lemez már kint van egy ideje, a rajta szereplő Family dalnak új a klipje, amely az énekesnő emlékeit idézi gyermekkorából. A kislemezen három plusz egy dal kapott helyet, ezek a Bloom, a Family, a Slow, valamint a Family Extended.

 Ahogy hallgatjuk a korongot, különféle érzések keverednek bennünk. A Bloom elindul a szellős, lazított zeneiséggel, átúszik a refréntémába, ami egy meleg burok érzését kelti, majd egy variáns verze jön, ami kiürül, és a The Weekndhez hasonló hatást hoz. A napos parkból a neonos autópályára, onnan vissza a város üres magányába, ezt ismételve egy körforgásban újra és újra, míg az érzés kitart.

Hirdetés

Erre kontrának érkezik a Family.

Aluljárókon átívelő drum and bass, sötétben suttogó vallomások. A dal flow hatása olyan, mint egy véget nem érő hullám a szörfösnek, de megjön a refrén, a hullám a sziklának csapódik és összezúzza. Az egymásra helyezett énekek visszhangja pont olyan csúsztatásban van rétegezve, hogy lerántja az embert és az addigi feszes, de légies kettősséget picit darabossá teszi. A mondanivalónak jót tesz, a zeneiségben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2022/06/15/hien-lemez-uj-bloom-family/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Egy látogató kólával öntötte le az egyik kiállított festményt a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol …