2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Régi álmát váltotta valóra: sebtapasz lett

Hirdetés

Régi álmát váltotta valóra: sebtapasz lett

Sebtapasz címmel jelent meg Fehérvári Gábor Alfréd legújabb dala. A több mint egy év kihagyás után publikált új zenéhez egyből egy videoklipet is készített, amiben is készített A Dal 2016 győztese és azóta műsorvezetője.

Szeretném elérni, hogy az embereket ismeretlenül is megérintsem a dalokkal melyeket énekelek, ha 2 perc alatt akár kicsiny mentsvárat jelenthetnék a nézőknek. Szeretnék – ha Ők is engedik – sebtapasz lenni a lelki sérüléseken, szeretném azt elérni, hogy a zenémmel a hallgatóság zömének gyógyír lehessek.

A fenti sorokat még évekkel ezelőtt, a Rising Starban nyilatkozta az érces hangú énekes, úgy tűnik, ez a vágya azóta sem csillapodott, ugyanis most erről írta legújabb dalát.

Hirdetés

Freddie szeretné, ha a Sebtapasz című száma legalább akkora támasza lenne a közönségnek, mint amilyen gyógyírt neki jelentett a zene élete legnehezebb pillanataiban.

Plátói szerelem a középiskolában, a nagyszülők elvesztése, a szülők válása, kettétört sportkarrier – Fehérvári Gábor Alfréd élete legnehezebb pillanataiban mindig a zenéhez menekült. Freddie sikeresen gyógyította a lelkét különböző dalokkal egész életében, most pedig legalább annyit szeretne nyújtani az embereknek, mint amennyit neki segített a zene.

Ez a dal minden olyan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/12/20/sebtapaszkent-tert-vissza-az-enekes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

A háború után „kommunizálták”, majd megszüntették az 1929–49 között működő díjat, melyet a „Baumgarten Ferenc …