2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Rákay Philip Júdáshoz hasonlította a Petőfi-filmet kritizáló Bencsik Andrást

Hirdetés

Rákay Philip Júdáshoz hasonlította a Petőfi-filmet kritizáló Bencsik Andrást

Nem maradt válasz nélkül Rákay Philip részéről az a kritika, amit a március 14-én debütáló Most vagy soha! című, Lóth Balázs, Szente Vajk, Rákay Philip és Kis-Szabó Márk által jegyzett alkotás kapott a Demokrata főszerkesztőjétől, Bencsik Andrástól.

Bencsik két másik szerzővel összegezte gondolatait a filmről a Demokrata hasábjain. A cikkben olyan gondolatok kaptak helyet, mint „a Most vagy soha! című film minden vonatkozásban rossz lett” és mint a „miért nem szabad dilettánsoknak mozifilmet készíteni, vagy ha mégis, miért kell azt ártatlan embereknek megnézniük?”. 

Bencsik András nagypénteken a közösségi oldalán is megosztotta a Csata a nyusziházban című kritikát. Néhány óra elteltével pedig megérkezett a reakció magától a film forgatókönyvírójától és kreatív producerétől, Rákay Philiptől (akinek a nevéhez a busás, 6,1 milliárdos állami támogatás miatt az egész közvélemény hozzákötötte az egész alkotást).  

Hirdetés

Kétezer éves történet. Nagycsütörtökön és nagypénteken mindenkiről kiderül, kicsoda is valójában…

– írta hozzászólásában Bencsik Andrásnak ezáltal  a Krisztust eláruló Júdáshoz hasonlítva a főszerkesztőt.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmagyardemokrata%2Fposts%2Fpfbid0gyXw8DSxwNRdSRo99b4G6rT4Gexp6ZVzo7BZmo8cDnvB58ywKPN2NEnLbCNvyS3ql&show_text=true&width=500" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/03/30/most-vagy-soha-rakay-philip-kritika-arulo-nagycsutortok-bencsik-andras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alig nyitott meg, máris bezár a főváros jeles intézménye

Nem mindennapi megtiszteltetés kívülállóként bejutni egy olyan helyre, ahová még a helyi dolgozók is csak …