2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Perre megy a Spirit FM a klubrádiós frekvenciáért

Hirdetés

Perre megy a Spirit FM a klubrádiós frekvenciáért

Miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiatanácsa érvénytelennek nyilvánította a Klubrádió mostani frekvenciájára kiírt pályázat két indulójának pályázatát, egyikük, az ATV-csoporthoz tartozó Spirit FM már közölte is, hogy bírósághoz fordul – adta hírül a Média1 hírportál.

Németh S. Szilárd, az ATV Csoporthoz tartozó Spirit FM-et működtető egyesület elnöke szerint jogilag vitatható a Médiatanács hétfőn bejelentett döntése, ezért bírósághoz fordulnak, de a biztonság kedvéért megpályáznak egy másik frekvenciát is. 

Az NMHH a kizárás indokaként a sajtóval egyelőre mindössze annyit közölt, hogy alaki (azaz formai) hiba került a Közösségi Rádiózásért Egyesület (a Spirit FM médiaszolgáltatója) és az LBK Médiaszolgáltató 2020 […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/12/28/perre_megy_a_spirit_fm_a_klubradios_frekvenciaert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Akusztikus dallamok az aranykupola alól

Akusztikus dallamok az aranykupola alól

Fél óránál másfél perccel hosszabb koncertfilmet forgatott a Kerekes. A felvétel érdekessége, hogy a zenekar …