2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Pénteken kezdődik a kisvárdai színházi fesztivál

Hirdetés

Pénteken kezdődik a kisvárdai színházi fesztivál

Három helyszínen tartják a színházi versenyelőadásokat Kisvárdán: a Zsinagógában, a Refi színpadon és a művelődési központban, valamint Szatmárnémetiben is megtekinthet egy előadást a közönség.

A társulatok produkcióját a Csuja László rendezőből, Hajdu Imelda színművészből, Herczeg T. Tamás színész-rendezőből, Török Viola rendezőből és Zalán Tibor költő-drámaíróból álló zsűri fogja értékelni, illetve ők döntenek a díjak odaítéléséről is – közölték a szervezők az MTI-vel.

A színházi seregszemle idei díszvendége a Zentai Magyar Kamaraszínház lesz, de érkeznek társulatok többek között Szabadkáról, Újvidékről, Székelyudvarhelyről, Gyergyószentmiklósról, Sepsiszentgyörgyről, Marosvásárhelyről, Beregszászból, Nagyváradról, Szatmárnémetiből, Aradról, illetve Sopronból, Komáromból és Gyuláról is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/06/19/kisvardai-fesztival-magyar-szinhazak-fesztivalja-pentek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ha a nyers tej istállószagú, az nem éppen vidéki romantika

Ha a nyers tej istállószagú, az nem éppen vidéki romantika

A hazai sajtok az utóbbi időszakban komoly fejlődésen mentek keresztül, így azok a szakemberek, akik …