2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Pavlovi reflux Beton.Hofi vakerlaborjában

Hirdetés

Pavlovi reflux Beton.Hofi vakerlaborjában

Beton.Hofival azzal nyitottunk, hogy vajon ő milyen rapper. Új generációs, paradigmaváltó? Flexelős? Vagy inkább irodalmi, őszinte rapper? Ádám azt mondta, szeretné behúzni az irodalmian flexelős jelzőt, miközben alapvetően igyekszik olyan számokat írni, amikben mindenki talál valami mondanivalót. Ádámmal beszélgettünk a Berki-szülés-fiaskóról, vagyis hogy Berki Krisztián és Mazsi pénzért streamelte kislányuk születését. Ádám teljesen kiborult a történteken, és méltatlannak tartja áruba bocsátani egy család legintimebb pillanatát.

Berki egyébként azzal védekezett a médiában, hogy a fizetőkapuval a trollokat akarta távol tartani, és nem profitálni szeretett volna a „jelképes” 1490 forintos összeggel.

Hirdetés

Márkó szerint a trollokat azzal lehet a legjobban távol tartani, ha az ember nem közvetíti élőben a szülést. Barna azt is felvetette, hogy vajon az egész nem egy zseniális marketingfogás-e Berki részéről. Márkó egy élőben közvetített herevasalást mondjuk megnézett volna, de itt mégiscsak egy újszülöttről van szó, aki az egész eset valódi elszenvedője.

Beton.Hofi elmondása szerint egyébként nem szokott sokat idegeskedni, de egy-egy teljesen átlagos Facebook-poszt alatti kommentháborún nagyon fel tudja magát paprikázni. Hobbiból gyűjti ezeket a kommenteket, hogy utána egy az egyben beillessze a barátai profilképei alá. Azt mesélte például, hogy nagymamája bevette az „50 év felett a nagyvilágban” nevű Facebook-csoportba. Itt van olyan tag, aki mindennap legyárt egy „jó reggelt” és egy „kellemes éjszakát” posztot. Hofi direkt rámegy ezekre a fura posztolókra, beköveti őket, és lesi a rosszabbnál rosszabb csoportokat. Márkó kedvencei a random szívességkérések, amik alatt a teljesen oda nem illő barátait tageli be.

Ádám, mielőtt rappeléssel kezdett foglalkozni, focista volt. Márkó pedig rögtön rárepült a tipikus focis szlengre. Röpködtek a beszólások, de Hofi is sokat tudott mesélni a régi időkből. Azt mondta, iskola után már nem is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/13/pavlovi-reflux-beton.hofi-vakerlaborjaban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Levágott fejjel fociznak a gyerekek, mégis szerethető a sorozat

Levágott fejjel fociznak a gyerekek, mégis szerethető a sorozat

A Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) című Hulu-sorozat, amelynek itthon az HBO GO …