2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ősztől újra forgat a diák-Oscarra jelölt Földiek alkotója, Freund Ádám

Hirdetés

Ősztől újra forgat a diák-Oscarra jelölt Földiek alkotója, Freund Ádám

A filmes közegben már nem sokaknak kell bemutatni Freund Ádámot, aki legutóbb 2017-ben a Földiek című, családi sci-finek minősülő rövidfilmjével nyert el egy diák-Oscar-jelölést.

 A forgatókönyvíró-rendező ugyanakkor jelenleg már más projekten dolgozik, a Hiénák nevezetű produkción. A készítők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a film egy humorral átszőtt dráma lesz, ami „a köznyelvben csak hiénákként ismert budapesti taxisok között játszódik”. Mint írják, a történet több szálon fut, amelynek hősei hétköznapi emberek, akiknek az élete akkor fordul fel fenekestül, amikor egyikük lesérül, így a feleségének kell taxiba ülnie.

A történet több szemszögből játszik el a gondolattal, hogy mi történik, ha a mindennapi rutinunk részévé válnak az apró csalások és hazugságok, és barátságokba, házasságokba, párkapcsolatokba szivárognak be. A hazugság többféle árnyalatával foglalkozik: csalással és megcsalással, árulással, valamint önigazolással / önbecsapással – mindezt egy lendületesebb történetben, kemény, fekete humorral. Szerettem volna egy olyan történetet első filmnek, amelyben komplex, bonyolult figurák kifejezetten nagy íveket járnak be. Sűrű dialógusú, színész- és karakterközpontú film lesz, nagyon nagy hangsúlyt fektetve a színészi játékra

– nyilatkozta a közlemény szerint Freund Ádám.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/06/22/hienak-forgatas-freund-adam-foldiek-diak-oscar-jelolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

James Caan szerint Will Ferrell nem volt vicces a Mi a manó? forgatásán

Will Ferrell a főszereplő, Kópé bőrébe bújt a filmben, az alakítás azonban nem nyerte el a …