2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Őrült tinédzser támadt a rocksztárra, aki májusban koncertet ad Budapesten

Hirdetés

Őrült tinédzser támadt a rocksztárra, aki májusban koncertet ad Budapesten

2023. március 16-án Floridában a nyílt utcán támadtak rá a Def Leppard zenekar 59 éves dobosára, Rick Allenre. A támadást megelőzően Allen épp kisétált a hotel elé, ahol megszálltak, hogy rágyújtson egy cigarettára. A 19 éves Max Edward Hartley – aki addig egy oszlop mögött rejtőzött – ekkor rontott neki teljes erővel.

Az ütés következtében Allen a földre esett, fejét pedig beverte a betonba.

Hirdetés

Egy nő a dobos segítségére akart sietni, de a 19 éves fiú ekkor őt is megtámadta. A nő próbált visszamenekülni a hotelbe, de a rendőrségi jelentés szerint a fiú folyamatosan ütlegelte őt, még akkor is, mikor a földön volt.

Ezután megragadta a hajánál fogva, és úgy vonszolta ki a szálloda előteréből az utcára.

A támadó ezt követően elmenekült, de nem sokkal később a rendőröknek sikerült elfogniuk, miközben épp parkoló autókat rongált egy másik, közeli hotel mellett. Az ohiói tinédzser – aki épp tavaszi szünetre utazott Floridába – állítólag már korábban is követte a zenészt, tehát a támadás előre kitervelt lehetett. 

Max Edward Hartley ellen vádat emeltek kétrendbeli testi sértésért, négyrendbeli garázdaságért és egy fogyatékkal élő felnőtt bántalmazásáért  – számolt be az esetről a Los Angeles Times.

Félkarú dobos, aki megállíthatatlan  – és hamarosan Budapestre érkezik 

Rick Allen, a Def Leppard dobosa még <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/03/18/rick-allen-motley-crue-def-leppard-testi-sertes-garazdasag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Még múlt héten halt meg Halász Judith Bécsben élő magyar száramzású operaénekesnő, aki saját oldalán Judith Halászként …