2021. május 17., hétfőMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Online bemutatóval ünnepelt Michael Kors

Hirdetés

Online bemutatóval ünnepelt Michael Kors

A Broadway világa előtt tisztelgett 40. évfordulós online bemutatójával Michael Kors amerikai divattervező, akinek legújabb őszi−téli kollekciója a New York-i színházi negyedben eltöltött éjszaka hangulatát idézi meg – írja az MTI.

A bemutató nyitányaként a tervező a Times Square-ről köszöntötte a divatrajongókat, ahol arról beszélt, hogy a járvány mekkora csapást mért a Broadwayre. Ezután a New York-i színházi negyed sztárjai meséltek az Actors Fund nevű jótékonysági szervezetről, amely a színházi előadóknak és a kulisszák mögött dolgozóknak nyújt támogatást. Az előre felvett divatbemutatón mások mellett Naomi Campbell, Helena Christensen és Bella Hadid vonultak végig az éjszakai fényekkel kivilágított Times Square egyik utcáján.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/21/new-york-divattervezo-bemutato-michael-kors-broadway/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Otthagyná a színpadot Lehoczky Zsuzsa?

Otthagyná a színpadot Lehoczky Zsuzsa?

Azon gondolkodik Lehozczky Zsuzsa, hogy abbahagyja a színpadi munkát, mert rengeteg jó, tehetséges, fiatal színész …