2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Olyan hűsítő ez az új nyári sorozat, mint egy csobbanás a medencébe

Hirdetés

Olyan hűsítő ez az új nyári sorozat, mint egy csobbanás a medencébe

Az 1998-ban indult tinisorozat főszereplője egy álmodozó szemű, Spielberg-rajongó fiatal volt, aki laza és meggondolatlan haverjával, Pacey-vel és a szerény Joey-val igyekeztek a lehető legjobban megélni a fiatalságukat. A mai napig nyomon követhető, hogy a zsánerre mennyire hatással volt ez a hat évadot megért produkció – az Amazon újdonsága, A nyár, amikor megszépültem (The Summer I Turned Pretty) is egyértelműen a Dawson és a haverok által kitaposott nyomvonalon halad.

A narrálós sorozatok rajongói rögtön az első percekben a szívükbe fogják zárni A nyár, amikor megszépültem-et, hiszen a főszereplő, Belly (Lola Tung) hangosan gondolkozva vezet be minket az életébe. A leányzó egészen kiskorától kezdve minden évben a legforróbb hónapokat anyukája legjobb barátnőjénél és annak fiainál töltötte. Ment a hülyéskedés, egymás belelökdösése a medencébe, és úgy összességében a nyári viháncolás, ahogy azt a gyerekek szokták.

SITP S1 UT 107 210924 TAYPET 00770R

Fotó: Amazon Prime

Mi nézőként már akkor csatlakozunk be a történésekbe, amikor egy fontos dolog megváltozik: a történet főszereplője kész nővé cseperedve tér vissza bátyjával, Stevennel (Sean Kaufman) és anyjukkal (Jackie Chung) a jól ismert nyári lakba. A fiúk, az épp rettenetesen morcos Conrad (Christopher Briney) és a jópofa Jeremiah (Gavin Casalegno) persze rögtön felkapják a fejüket Belly miatt, főképp előbbi srác, akibe a főhősnő fülig bele van zúgva.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/06/22/a-nyar-amikor-megszepultem-amazon-prime-tini-szerelem-konyv-adaptacio-streaming-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Látogasson Amszterdamba a Müpával!

Látogasson Amszterdamba a Müpával!

Ősszel folytatódik a Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) közös fesztiválja, az Európai Hidak, ezúttal …