2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Olasz film kapta a legjobb látványtervezésért járó díjat az Alexandre Trauner Art/Film Fesztiválon

Hirdetés

Olasz film kapta a legjobb látványtervezésért járó díjat az Alexandre Trauner Art/Film Fesztiválon

Olasz posztapokaliptikus film kapta a legjobb látványtervezésért járó díjat az Alexandre Trauner Art/Film Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t. Az idei fesztiválon 105 filmet vetítettek a versenyprogramban, ezek közül 10 filmet az Európai nagyjátékfilmes versenyprogramban, 40-et a Látványos tudomány kategóriában, 55-öt a diákfilmes kategóriában mutattak be.

Az Európai nagyjátékfilmes versenyprogram nyertese az olasz A fiak földje látványtervezője, Daniele Frabetti, a film operatőre a Pohárnok Gergely operatőr volt. Második helyezést ért el Edgar Wright Utolsó Éjszaka a Sohóban című filmje, amelynek látványtervezője Marcus Rowland volt. A harmadik díjat a Dimitri Capuani látványtervező munkájával elkészült olasz Pinokkió című alkotás kapta. A különdíjat Varga (Csuti) Judit, Mundruczó Kornél Evolúció című film látványtervezője vihette haza.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/17/alexandre-trauner-dij-olaszorszag-latvanytervezes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Niné előre megmondta

Niné előre megmondta

A Múlt-kép blog a Nemzeti Fotótár szakmai együttműködésével valósul meg. Dani erre csak annyit felelt, …