2021. március 6., szombatMa Leonóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.06. Leonóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nyunyóka és Pocoknyúl – mutatjuk, mik Magyarország kedvenc becézései

Hirdetés

Nyunyóka és Pocoknyúl – mutatjuk, mik Magyarország kedvenc becézései

Kicsim! Szívem! A számok alapján szinte biztos, hogy Önt is szólította már így a párja, a Valentin-nap alkalmából készült friss felmérés szerint ugyanis ez a két becézés a legnépszerűbb a szerelmesek körében. 

A tipikus szerelmes kedvencek

Az emberek többsége mindig adott kapcsolathoz illő, egyedi nevet ad párjának. A felmérés eredménye szerint a magyar párkapcsolatok kiemelkedően nagy százalékában van jelen a Szívem és a Kicsim – ezen két becenév ugyanis mindkét nem toplistáján szerepel. Egyeseket azonban olyan különös neveken szólítanak, mint a Nyuffika, Nudli, Nyunyóka, Gombóc vagy akár Cicatábor. Persze ők vannak kisebbségben.

Mivel nincs túl nagy különbség a két nem válaszai között, ezért a top 10-es listát a nők és férfiak leggyakoribb becézéseit összegezve láthatjuk:

Hirdetés

  1. Szívem
  2. Kicsim
  3. Drágám
  4. Édesem
  5. Életem
  6. Nyuszi
  7. Szerelmem
  8. Kincsem
  9. Maci
  10. Manó
[…]


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/02/14/becezesek-valentin-nap-felmeres-nyunyoka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Totális háború Meghan Markle és az udvar között

Totális háború Meghan Markle és az udvar között

Vasárnap mutatják be Oprah Winfrey interjúját Meghan Markle-lel és Harry herceggel, akik először beszélnek részletesen …