2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nyilvánosan kért elnézést a Nők Lapja a bántalmazó férjet mentegető írása miatt

Hirdetés

Nyilvánosan kért elnézést a Nők Lapja a bántalmazó férjet mentegető írása miatt

Nyilvánosan kért bocsánatot Vékási Andrea, a Nők Lapja nyomtatott változatának főszerkesztője egy tanácsadó rovatában megjelent javaslat miatt, amely azt kérte a gyerekei előtt felpofozott levélírótól, hogy az újabb veszekedések helyett legyen inkább türelmesebb és kedvesebb a munkahelyéről kirúgott, bántalmazó férjéhez.

Hirdetés

va

Fotó: SosoMultimedia / youtube

“Még ma is ég a helye, képtelen vagyok túltenni magam rajta” – így jellemezte azt a pofont a levélíró, amit egy vacsora utáni veszekedés során kapott. “A gyerekek, szegények, nagyon megijedtek, a könnyeimet nyelve fektettem le őket, és kivonultam a nappaliba aludni. Végigzokogtam az éjszakát. Azóta így vagyunk, pedig már eltelt egy hét.”

“Maximálisan együttérzek önnel, nagyon megalázva érezheti magát. De tudnia kell, hogy az agresszió legtöbbször tehetetlenségből fakad. (…) Ez persze nem menti fel az alól, hogy a hozzá legközelebb álló embert megütötte. Mégis azt mondanám, próbálják ezt megbeszélni egymással, mielőtt nagyon elfajulna a dolog” – írta válaszában Koronczay Lilla a tanácstalan levélírónak.

Sőt, a válaszadó azt javasolta a nőnek, hogy veszekedés helyett próbálja meg inkább “humorral, játékosan” bevonni a férfit a házimunkába és a család életébe. “Talán ha többet járnának ki a természetbe? A focizás a gyerekekkel, a szaladgálás garantáltan oldaná a feszültségüket. Azt se tartom ördögtől valónak, ha ön is megengedi magának olykor, hogy kiüljön a férjével az erkélyre” – folytatta.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2020/05/25/nok_lapja_koronczay_lilla_vekasi_andrea/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Riportban mutogatta a 24.hu újságírójának lakcímét a Hír TV

Riportban mutogatta a 24.hu újságírójának lakcímét a Hír TV

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! A …