2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nyeke-nyóka-nyalóka, avagy Emily Párizsban

Nyeke-nyóka-nyalóka, avagy Emily Párizsban

Nemrég debütált a Netflix új sorozata, az Emily Párizsban. Csajos lett, csak sajnos egyszerű, mint a faék.

MV5BYWZlODEwN2YtNTU1OC00ZjZjLWI5MjUtODRkNmEzMGY0MzAzXkEyXkFqcGde

Fotó: IMDB

Cukor, só és minden mi jó helyett inkább cukor, nyál és rengeteg kliséből rakták össze a Netflix új, csajos sorozatát. „X” vegyszernek pedig fogták Az ördög Pradát visel című filmet, jól felhígították, majd hozzákeverték az előbb említett koktélhoz.

NEHÉZ ELDÖNTENI, HOGY A NŐKRE, VAGY A FÉRFIAKRA NÉZVE SÉRTŐBB AZ EMILY PÁRIZSBAN.

A sorozatot Daren Star írta, nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Szex és New York vagy a Beverly Hills, 90210.

Tisztázzuk az elején. Nem a műfajjal van probléma. Van igény a romantikus komédiákra, sorozatok terén pedig hiány a jó minőség belőlük. 

DE EZ NEM ROMANTIKUS LETT, CSAK NYEKE-NYÓKA-NYALÓKA.

A BAJ OTT KEZDŐDIK, MIKOR AZ ALKOTÓK RÉSZÉRŐL ÉREZHETŐ, HOGY A MOTIVÁCIÓJUK A PÉNZKERESÉS VOLT, NEM PEDIG A VÁGY, HOGY LÉTREHOZZANAK VALAMI JÓT A KÖZÖNSÉGNEK.

A női főszereplőt nagyjából az összes kétezres évek romantikus hősnőivel be lehet helyettesíteni. Nincs benne semmi extra, semmi különleges. Természetesen akkor is jól van, amikor sztori szempontjából padlón kéne lennie. Mosolyogva viseli el a legnagyobb megaláztatásokat, soha sem kérdőjelezi meg magát. Mindig jól néz ki és boldog, mint egy, csicsergő kismadár a Disney mesékben.

A főszereplő lányt Lily Collins alakítja, aki mindent kihozott ebből a felettébb kétdimenziós karakterből, de ennél többet nem nagyon lehet elmondani róla. Szép és végig nagyon kedves a mosolya.

De tényleg csak ennyit várunk egy női főszereplőtől?

A sztori nagy vonalakban: Emily, Chicagóban él és dolgozik, majd terhes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2020/10/15/emily_parizsban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Így lehet bárkié a tizennégy karátos autó

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/28/igy_lehet_barkie_a_tizennegy_karatos_auto/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …