2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nincs ennél jobb misztikus sorozat, mégse hozzák be Magyarországra

Hirdetés

Nincs ennél jobb misztikus sorozat, mégse hozzák be Magyarországra

Manapság ritkán van már olyan érzésünk amerikai tévésorozatok terén, hogy lemaradunk valamiről, kismillió streamingszolgáltató közül lehet itthon válogatni. Február közepén a Netflix, HBO Max, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+ ötösfogathoz csatlakozott a SkyShowtime is, de az új online videótár kínálatát elnézve az egyik szemünk sírt, a másik nevetett. Kezdjük a jóval, azért nevetett, mert olyan gyöngyszemek is elérhetővé váltak rajta, mint A keresztapa című klasszikus maffiafilm forgatását feldolgozó The Offer, a modern cowboyos Yellowstone és az összes spin-offja, valamint a Kingstown polgármestere című éjsötét drámaszéria.

yellowjackets s2 paramount plus

Napjaink egyik, ha nem a legjobb misztikus drámasorozata, a részben névadó Showtime kábelcsatorna jelenlegi zászlóshajója, a Yellowjackets azonban még mindig egy óriási hiányzó a SkyShowtime-ról. Érthetetlen módon.

A Yellowjackets története két szálon játszódik, az egyik 1996-ba kalauzol, amikor egy lányokból álló focicsapat magánrepülője Kanada felett meghibásodik, és lezuhan a vadonba. A tinédzserek magukra maradnak, nem kevesebb mint 19 hónapra, a felmentő sereg csak eztán érkezik. Ám hiába hozzák ki a mélyen traumatizált gyerekeket onnan, azok képtelenek a későbbiekben visszailleszkedni úgy igazán a társadalomba. Ráadásul arról is titkolóznak, hogy pontosan mi történt velük, és mikre kényszerültek, hogy túléljenek.

Hirdetés

A másik szál 2021-be kalauzol, ekkor már a főszereplők felnőttverzióit látjuk, a legtöbb karaktert tehát két színész alakítja, egy a múltban játszódó szálon, egy pedig a jelenben. A széria első szezonja 10 részből állt, és 2021 novemberétől 2022 januárjáig vetítették az USA-ban. Nemrég, március 26-án pedig elstartolt a második etap, ami még az elsőnél is horrosztikusabb, misztikusabb és betegebb lett. Pont ezért említettük cikkünk bevezetőjében, hogy vérzik a szívünk, hogy erről sokan lemaradnak, és a SkyShowtime se kommunikált eddig róla, hogy behoznák a közeljövőben a Yellowjacketset.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/03/26/yellowjackets-masodik-evad-premier-showtime-drama-misztikus-tv-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gioconda Belli, hazájából kitagadott író kapta a Zsófia királyné-díjat

Gioconda Belli, hazájából kitagadott író kapta a Zsófia királyné-díjat

A feminista és erotikus hangvételű munkáiról ismert Gioconda Belli nicaraguai költő, író nyerte idén a …