2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nem tudják felvenni a kapcsolatot Cserhalmi Györggyel

Hirdetés

Nem tudják felvenni a kapcsolatot Cserhalmi Györggyel

A Színház– és Filmművészeti Egyetem (SZFE) szerint az erőfeszítések ellenére nem tudták felvenni a kapcsolatot Cserhalmi György Balázs Béla-díjas színművésszel. Az egyetem vezetése azt is leszögezte: a diplomákat kipostázza azok számára, akik az általuk küldött felhívásra jelentkeztek, de a rendezvényen nem tudtak személyesen megjelenni. 

Az intézmény a Magyar Nemzetet arról is tájékoztatta, hogy az idei és tavalyi év díszdiplomásaiként 137-en részesültek elismerésben, közülük Verebes Istvánnal és Kern Andrással sikerült kapcsolatba lépni, de több korábbi hallgatót – köztük Cserhalmi Györgyöt – az erőfeszítések ellenére nem tudták elérni. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/30/szfe-aranydiploma-cserhalmi-gyorgy/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hadik Andrásról készít történelmi kalandfilmet Szikora János

Hadik Andrásról készít történelmi kalandfilmet Szikora János

Hadik címmel rendez történelmi kalandfilmet Hadik Andrásról és huszárseregéről Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház …