2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nem mondanak le az idei fesztiválokról a szervezők

Hirdetés

Nem mondanak le az idei fesztiválokról a szervezők

Magyarország egyik legnagyobb fesztiválszervezője, Lobenwein Norbert (akihez többek között a Sziget, a Volt Fesztivál és a Balaton Sound is kapcsolódik) reménykedik benne, hogy az idei fesztiválszezon nem fog lenullázódni, mint az történt tavaly a koronavírus-járvány miatt.

Lobenwein Norbert

Lobenwein Norbert

Fotó: Kovács Tamás / MTI

Biztosat természetesen nem tudok mondani, csak véleményt. Mindenki arra készül, hogy ha van rá lehetőség, akkor megvalósulnak ezek a fesztiválok! Nem tudok Magyarországon olyan fesztiválszervezőt, aki feladta volna a reményt, és ne készülne az idei szezonra. A sok-sok bizonytalanság ellenére mindenki úgy készül, hogy mindennel készen legyen, ha egyszer úgy adódik, hogy megtarthatóak a bulik. Függetlenül attól, hogy nem tudja senki azt, hogy idén lesznek-e fesztiválok, vagy sem, mégis mindenkinek úgy kell készülnie, mint ha lenne. Ugyanolyan erőbedobással kell készülni a technikával, a szponzorokkal, a helyszínnel, a programokkal és minden mással, mint eddig

Hirdetés

 nyilatkozta a Blikknek.

Kapcsolódó

Sokkal nagyobb a baj a zeneiparban pár vissza nem váltott jegynél

A jegyvásárlók és a zeneipar is meghökkent, amikor a Budapest Park bejelentette, hogy nem fizetik vissza az elhalasztott koncertekre vett belépőket. Pedig ez a csak a kezdet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/13/lobenwein_norbert_fesztival_koronavirus_koronavirus_magyarorszagon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Napló a pokol tornácáról

Napló a pokol tornácáról

Nagy adósság a múlt megértése. Nem feltétlenül a megismerése, hiszen a történteket utólag annyi, de …