2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nem látogatható 18 év alatt a Magyar Nemzeti Múzeum egyik kiállítása

Hirdetés

Nem látogatható 18 év alatt a Magyar Nemzeti Múzeum egyik kiállítása

„A Mi Hazánk képviselőjeként törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását kértem Csák János minisztertől a Nemzeti Múzeumban megtekinthető Nemzetközi Sajtófotó Kiállítás tartalma miatt, azon ugyanis a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az »LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot«, illetve a »meleg idősotthont« ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat” – írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese az Indexnek eljutatott levelében.

„Megkeresésemre válaszul Csák János közölte, hogy a családok védelméről szóló törvény érvényre jutásának biztosítását kérte számon L. Simon László főigazgatón, így a múzeum szigorította a kiállítás megtekintésének szabályait, és 18 év alattiak számára ezentúl nem értékesít jegyet” – fogalmazott a politikus.

Dúró Dóra úgy folytatta: „Újabb konkrét siker tehát a Mi Hazánk kezdeményezése az LMBTQ-propaganda megállítása terén, azonban nem dőlhetünk hátra, mert ez csak egy csepp a tengerben. A Mi Hazánk ahogy eddig is, ezután is a hagyományos családmodell értéke mellett áll ki.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/10/28/magyar-nemzeti-muzeum-mi-hazank-mozgalom-l-simon-laszlo-csak-janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …