2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nem csak a Szigeten futhatunk bele szigetes programokba

Nem csak a Szigeten futhatunk bele szigetes programokba

A Halászbástyán a Cinema hall és BeMassive Castle Partyk, a megújult Városligetben a House Piknik City Piknik, az Eiffel téren a City Matiné kerül megszervezésre. Az Európa hajón zajló Cruisin Boat Partyk pedig már évek óta kedveltek nem csak a Szitizenek körében. A rendezvényeken ismert nemzetközi és hazai sztárok lépnek fel, mint például MATADOR(IRL), DJ TENNIS (IT), Glowal (IT), James Zabiela( UK), Nick Curley (DE) vagy a Kraak &Smaak Dj Set (NL).

Több napon át tartó buli a fővárosban

Csütörtökön a Cinema Hall szervezésében Matador (IE) lép fel a festői Halászbástyán. Ezt követi Pénteken Glowal (IT) duója, a Be Massive rezidens DJ-inek támogatásával. Ezen a kétnapos exkluzív eseményen a város szédítő panorámáját csodálva bulizhatnak az ide látogatók.

Szombaton a House Piknik megszokott dzsungeles látványvilágával és tech-house ütemével várja a látogatókat a Városligetben. Nick Curly (DE), a nap nemzetközi fellépője, a magyar line up-ot a House Piknik rezidens fellépői adják. Piknikhez illően pedig nemcsak a zenéé a főszerep, hanem a nappali együttlét, kikapcsolódás is garantált.

Vasárnap a lezárásról a CityMatiné csapata […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/09/sziget2023-fesztival-program-koncert-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Befejeződött napjaink legjobb sorozata, amelyet rajtunk kívül senki sem ismer

Befejeződött napjaink legjobb sorozata, amelyet rajtunk kívül senki sem ismer

Vannak olyan tévésorozatok, amelyeket egy bizonyos szűk nézőközönség, akik rájuk találnak, nagyon szeretnek – a …