2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Negyvenmilliárd forintból épül meg a mogyoródi Hollywood

Hirdetés

Negyvenmilliárd forintból épül meg a mogyoródi Hollywood

Negyvenmilliárd forintból épül meg a Mogyoródon készülő csúcstechnológiás filmpark – írja a hvg.hu. A létesítményben olyan ritkaság is lesz, amely jelenleg Magyarországhoz legközelebb Angliában érhető el. A portál szerint Rajna Gábor producer, a beruházás ötletgazdája azt mondta, már most több jelentős amerikai produkció érdeklődik az épülő helyszín iránt.

Mint nemrég megírtuk, az Astra Filmland nevű filmpark az M3-as autópálya mogyoródi leágazásánál, a már működő Astra Filmstúdió  mellett fog felépülni. 

A terv szerint a nemzetközi stábok koncentráltan, egy helyszínen férhetnek majd hozzá a filmgyártáshoz szükséges szolgáltatásokhoz: lesznek építészműhelyek, eszközkölcsönzők, jelmezraktár és utómunka-stúdió is. A filmparkban emellett egy mélyvizes medencés stúdió is épül, amely ritkaságnak számít: Magyarországhoz legközelebb az angliai Pinewood Studiosban érhető el.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/07/27/40-milliard-forintbol-epul-meg-a-mogyorodi-hollywood/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

A budapesti mozihálózat hivatalos közleményben szögezi le, hogy az alkotás sillabusza és előzetese alapján – …