2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ne rendezzen netflixes pornót, aki nem ért hozzá!

Hirdetés

Ne rendezzen netflixes pornót, aki nem ért hozzá!

Vajon a Netflixet indítottam el, vagy vírusos lett a gépem, és egy illegális felnőttfilmes oldalra irányított, ahol mindjárt felugrik Maja, aki épp a közelben van, és csak engem keres?

Jelenet a 365 nap című filmből

Jelenet a 365 nap című filmből

Fotó: Karolina Grabowsk / Netflix

Nehéz eldönteni. Nem csak percekig áll fenn ez a dilemma, a 365 nap című lengyel, szoftpornónak csúfolt film második része fél órán keresztül olyan, mintha szexvideók zanzásított „történetét” néznénk. Körülbelül 15 mondat hangzik el harminc perc alatt.

Hirdetés

Már látom magam előtt, ahogy csillogó szemű lányok a „Mi leszel, ha nagy leszel?” típusú kérdésekre a következőt válaszolják:

Ha nagy leszek, Stockholm-szindrómás leszek!

A 365 nap című idézőjeles alkotás már első részével is nagy port kavart, hiszen az alaptörténet, hogy egy lengyel nőt nyaralása során elrabol egy olasz maffiavezér, aki egy évet ad a lánynak, hogy beleszeressen, ha ez addig nem történik meg, akkor szabadon engedi. Láss csodát, a lány beleszeret az agresszorba, és nem elég, hogy a film nagy részét kufircolással töltik, három hónap ismeretség után igent mond a nagy kérdésre, és neki ígéri a kezét. Az első rész úgy ért véget, hogy valami sejtelmes összeesküvés miatt a csaj balesetet szenved, ezért volt meglepő, hogy a második film máris az esküvővel, pontosabban az esküvőt percekkel megelőző szexjelenettel kezd.

365D P2 20210618 Unit 00690 RT

Fotó: Karolina Grabowska / Netflix

Ez a film felháborítóan rossz, ezért kivételesen spoilerekkel tűzdelt kritikánk következik, mert ez a borzalom nem érdemli meg, hogy tisztelettel bánjunk vele,

így azoknak ajánljuk írásunkat, akik szintén látták ezt a förtelmet, és szeretnének velünk ventilálni, vagy azoknak, akik nem akarják megnézni, de kíváncsiak rá, hogy mennyire mélyre süllyedt a Netflix ezzel a produkcióval.

Szóval körülbelül fél órán keresztül cselekménynek nyoma sincs, szereplőink csak és kizárólag egymás testének felfedezésében lelik örömüket. Összeházasodnak, és elmennek nászútra, de mikor véget érnek a mézeshetek, kiderül, hogy Massimo még mindig uralni akarja Laura szabadságát. A filmkészítők itt ragadják meg az alkalmat, hogy reflektáljanak az első rész kritikáira, és a nő szájába adják azokat a mondatokat, hogy a maffiafőnök csúnya rosszfiú volt, amiért elrabolta, és hogy csak azért döntött a házasság mellett, mert nagyon nagy a szerelem (very big), de amúgy fúj, nem csinálunk ilyet.

Probléma megoldva, bűnök elfelejtve. Miután a kisasszony panaszkodik, hogy nem csak feleség akar lenni, karácsonyra kap egy ruházati céget, hogy maradjon csöndben, és mosolyogjon, ahogy egy jó asszonyhoz illik. A lány pedig nagyon örül, mintha az önmegvalósítás legnormálisabb útja lenne egy ajándékba kapott üzlet kifogyhatatlan tőkével. Máris egészségesebb a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/05/01/365-nap-masodik-film-kritika-netflix/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A ruha teszi az embert? Epres Panni válaszol

A ruha teszi az embert? Epres Panni válaszol

Már a mostani, gyermeknapi hétvégén elkezdődik a zsongás a Várkert Bazár szabadtéri helyszínein. Ingyenes interaktív …