2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / „Ne azokra a cikkekre kattintson, amelyek arról szólnak, hogy új hajszínem van”

Hirdetés

„Ne azokra a cikkekre kattintson, amelyek arról szólnak, hogy új hajszínem van”

Dallos Bogi öt év után jelentkezik új albummal.  Az út közepén mély témákat dolgoz fel, személyes történetekbe ad betekintést. A Fonogram díjas énekesnő a lemez mellett izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, és ezzel teljesen új oldalát mutatja meg.

„Szeretek albumkoncepcióban alkotni. Az Épp most volt az első lemezem 2017-ben, amit a Budapestre költözésem ihletett. Tinikorom érzelmeit, vibrálásomat, zenei ösztönösségemet foglalta magában, aztán 2020-ban jelent meg a Közelebb EP, ami a 2022-es Az út közepén nagylemez tökéletes előfutára volt” – így vezeti fel új albumának bemutatóját Dallos Bogi.

Dallos Bogi

Dallos Bogi

Hirdetés

Fotó: Molnár Dániel

Azt mondja, a dalokban – szerzőtársa Wagner Emil – a sérülékenység, a magabiztosság váltakozása, illetve a történetmesélő dalszövegírás a közös.

Úgy jellemezném ezt a lemezt, hogy kompromisszummentes, érett, a mellőzöttség, szívfájdalom, szorongás, magány, útkeresés, de közben az önfeledtség, fiatalság, szerelem témaköreit járja körül. Aki meg akarja ismerni Dallos Bogi gondolatait, ne azokra a cikkekre kattintson, amelyek arról szólnak, hogy új hajszínem van, hanem hallgassa meg ezt a lemezt. 25 éves vagyok. Sokszor bizonytalan, sokszor magabiztos, sokszor boldog, sokszor szomorú, sokszor sikeres, sokszor sikertelen. Egy érzelmi labirintus vagyok, de haladok az úton, hogy kibogozzam.

Bemutató a Hotel Astoriában

Albumát különleges eseményen, a Budapest egyik legforgalmasabb terén álló Hotel Astoriában mutatta be. A lemezről most meghallgatható a Van tovább című dala, a klipet hozzá Czoller Bence rendezte, de ehhez egy kicsit tovább kell görgetni (olvasni) ezt a cikket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2022/11/23/dallos-bogi-uj-album-az-ut-kozepen-fonogram-dij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A világ egyik legnagyobb koponyagyűjteményének titkai

A világ egyik legnagyobb koponyagyűjteményének titkai

A párizsi Museum of Mankind, Az Emberiség Múzeuma különleges építészeti csoda a város prominens helyén, …