2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mundruczó új filmje ma debütál Velencében

Mundruczó új filmje ma debütál Velencében

Versenybe száll az Arany Oroszlánért Mundruczó Kornél, akinek Pieces of a Woman című filmje bekerült a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába. A rendező első külföldi gyártású alkotásának világpremierje most szombaton van.

Kapcsolódó

Vírus ide vagy oda, Velencében elkezdődött a filmfesztivál

Mundruczó Kornél és Horváth Lili filmje is versenyben.

E hét szerdán vette kezdetét a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ami a koronavírus-járvány óta az első olyan nagy filmes seregszemle, amelyet nem kellett lefújni. A velencei filmmustra nem jutott tehát a Cannes-i sorára, de itt is érvényesülnek az óvintézkedések: elvileg kötelező a maszk és a távolságtartás betartása a mozitermekben, ami persze nem minden sztárnak megy.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/09/05/ma_mutatjak_be_a_velencei_filmfesztivalon_mundruczo_filmjet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Kárpát-medence egyik legkedvesebb fesztiválja indul a csűrben

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/09/17/a_karpat-medence_egyik_legkedvesebb_fesztivalja_indul_a_csurben/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …