2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Most végre kiderül, hogy ki Harry Potter legnagyobb rajongója

Hirdetés

Most végre kiderül, hogy ki Harry Potter legnagyobb rajongója

Félelmetes belegondolni, de idén novemberben volt húsz éve, hogy a Harry Potter és a bölcsek kövét bemutatták az amerikai mozik. Hazánkban kicsit tovább kellett várni a premierre, a magyar filmszínházak 2001 decemberében tűzték vászonra a Chris Columbus által rendezett első részt. A jeles évfordulót hivatott megünnepelni a Harry Potter: Roxforti Házak bajnoksága című game show, melyet az HBO GO magyar felirattal mutatott be november 29-én.

00 source-10500480721r

Fotó: HBO Pressroom

A televíziós kvízműsort az az Oscar-díjas Helen Mirren vezeti, aki talán az egyik utolsó olyan brit színészlegenda, akit egészen eddig elkerült a Harry Potter világa. A produkció négy részből áll majd, melyben a Griffendél, a Mardekár, a Hugrabug, és a Hollóhát mérkőznek meg egymással.

A győztes pedig amellett, hogy hazavihet egy díszes kupát, elmondhatja magáról, hogy nincs olyan, aki többet tudna nála a Harry Potterről.

Hirdetés

A csapatok három-három főből állnak, az első epizódban a Griffendél és a Hugrabug házak képviselői versenyeznek. Nincs könnyű dolguk, mert a készítők tényleg brutálisan nehéz kérdéseket írtak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/03/harry-potter-roxforti-hazak-bajnoksaga-hbo-go-tv-streaming-kvizmusor-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …