2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Molnár Piroska: Már csak olyan szerepeket néznek ki nekem, amelyek fizikailag megoldhatók

Hirdetés

Molnár Piroska: Már csak olyan szerepeket néznek ki nekem, amelyek fizikailag megoldhatók

„Mindegyikük halála megérintett” – nyilatkozta Molnár Piroska a pozsonyi ujszo.com portálnak, amikor a sorra eltávozó Nemzet Színészeiről kérdezték.

Haumann Péter halála különösen fájdalmas volt. Nagyon jóban voltunk

– tette hozzá a színésznő, aki azt próbálja elintézni, valamit nevezzenek el a tavaly meghalt színészről, hogy fennmaradjon a neve.

A titok: minden napra van teendő

A 78 éves színésznő – mint fogalmazott – soha nem vár külső segítséget.

Hirdetés

Olyankor azt szoktam mondani magamnak, hogy szedd össze magad, Molnár! Vagy elgondolkozom, hogy másoknak milyen az életük, mennyi gondjuk-bajuk van, nekem meg ugye, mennyi jó jutott!

– nyilatkozta a Nemzet Színésze. Hozzátette, a vége mindig az, örül, hogy él. Szerinte nem szabad lemerülni, főleg az önsajnálatban nem.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/10/23/molnar-piroska-kunagota-szeged-nemzet-szinesze-haumann-peter-ujszo.com-szinhaz-szerepek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …