2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mit nézzünk? Színházi streamingajánló hétvégére

Hirdetés

Mit nézzünk? Színházi streamingajánló hétvégére

A húsvéti hosszú hétvégének hála, több idő jut szórakozásra, amiről még úgy sem kell lemondanunk, hogy a korlátozások miatt fizikailag nem vehetünk részt programokon. Az elmúlt egy év a lemondások mellett sok új lehetőséggel szolgált, például már otthon, a kanapén ülve is mehetünk színházba. Összegyűjtöttük a hétvége legizgalmasabbnak ígérkező előadásait a két legnagyobb színházi streamingoldalról.

SzínházTV

Április 2-án, Nagypénteken Johann Sebastian Bach János passióját lehet meghallgatni és -tekinteni. Az oratórium a Cantemus Kórus és az Ars Longa Kamarazenekar közös előadása. Az előadás április 2–16. között érhető el.

Április 3-án az orlai Produkciós iroda Határátlépések című előadását lehet megtekinteni. A darabot Dömötör András rendezte, és Járó Zsuzsa, Péter Kata, Mészáros Máté, ötvös András és Schruff Milán adják elő.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/02/mit-nezzunk-szinhazi-streaming-ajanlo-hetvegere/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Négymillió beoltott után nyithatnak a mozik és a színházak

Négymillió beoltott után nyithatnak a mozik és a színházak

Négymillió ember beoltása esetén a kormány engedélyezni fogja a mozik, színházak, fürdők és kulturális intézmények …