2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mit nézzünk, ha nincs kedvünk visszamenni dolgozni?

Mit nézzünk, ha nincs kedvünk visszamenni dolgozni?

Ez itt ismét az Index rendszeresen jelentkező cikke a magyar streamingszolgáltatóknál megjelent új tartalmakról. Az előző heti ajánlóinkat ezen a linken lehet elérni.

A karantén megszűnésével és a kötelező mozibezárás eltörlésével is folytatjuk ezt a cikksorozatot, mert egyszerűen annyi tartalom van a streamingfelületeken, hogy muszáj rendet vágni a felhozatalban. És ebben továbbra is segíteni szeretnénk. 

A szolgáltatókon bemutatott filmek listája nem teljes körű, inkább egy ajánló azoknak, akik keresik az újdonságokat, de szeretnének többet is tudni róluk. És van egy kis átfedés a múlt heti megjelenésekkel is, mert volt olyan, amit kihagytunk az előző cikkből, de ebbe már beleraktuk.

NETFLIX

Film

Unknown Origins – Ebben a spanyol filmben összeér két dolog, amitől meg szoktak őrülni az interneten: a szuperhősök és a sorozatgyilkosok. Madridban ugyanis egy olyan gyilkos szedi az áldozatait, aki ezeket az áldozatokat képregényekből vett pózokba helyezi el, ráadásul olyanokba, amik egy-egy híres Marvel-hős első megjelenésére utalnak. A főszereplő David, egy forrófejű nyomozó, aki természetesen egyáltalán nem ismeri a képregények világát, de segít neki egykori mentorának képregényboltos fia, valamint a felettese, akiről kiderül, hogy cosplay-rajongó. Nem vagyunk benne biztosak, hogy szuperül fog működni David Galán Galindo filmje, de az előzetes azért biztató. (augusztus 28.)

All Together Now – Újabb hét, újabb inspirációs tinifilm a Netflixen, ezúttal Matthew Quick (Napos oldal) regényéből készült egy adaptáció egy fiatal, tehetséges, mindenkin segítő középiskolás lányról, aki titokban hajléktalan, és keményen dolgozó édesanyjával egy elhagyatott buszban él. Az All Together Now a címéhez híven aztán azzal kezd el foglalkozni, hogyan fognak össze ennek a lánynak a barátai, hogy segítsenek neki megvalósítani az álmát, hogy végre zeneiskolába mehessen. Nagyon fura látni egy ilyen filmben Fred Armisent, a Saturday Night Live és a Portlandia fura humoráról ismert komikusát mint a főszereplő támogató színitanárát. (augusztus 28.)

Sorozat

Cobra Kai – Gyakorlatilag a Karate kölyök folytatásáról van szó, ami harmincnégy évvel az 1984-es All Valley karatebajnokság után játszódik, az eredeti főszereplőkkel. Daniel LaRusso (Ralph Macchio) sikeres életet él, mégis nehezen találja az útját egykori mentora, Mr. Miyagi nélkül. Ráadásul feltűnik a színen egykori ellenfele, Johnny Lawrence (William Zabka) is. A Cobra Kai eredetileg egy fizetős Youtube-sorozat volt, aminek mindkét évadát […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2020/08/25/mit_nezzunk_ha_nincs_kedvunk_visszamenni_dolgozni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A szabó, aki megmerényelte Ferenc Józsefet – színpadon Páskándi Géza drámája

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/09/19/keszul_spirit_szinhaz/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …