2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mit nézzünk, ha nem mozdulhatunk ki a vihar miatt?

Mit nézzünk, ha nem mozdulhatunk ki a vihar miatt?

Ez itt ismét az Index rendszeresen jelentkező cikke a magyar streamingszolgáltatóknál megjelent új tartalomról. Az előző heti ajánlóinkat ezen a linken lehet elérni.

A karantén megszűnésével és a kötelező mozibezárás eltörlésével is folytatjuk ezt a cikksorozatot, mert egyszerűen annyi tartalom van a streamingfelületeken, hogy muszáj rendet vágni a felhozatalban. És ebben továbbra is segíteni szeretnénk. Főleg most, ahogy egyre többen mennek szabadságra, és viszik magukkal a telefonjukat, a tabletet, vagy a laptopot, és hát a kiszámíthatatlan időjárás sokszor keresztbe vághatja a szabadtéri programokat.

A szolgáltatókon bemutatott filmek listája nem teljes körű, inkább egy ajánló azoknak, akik keresik az újdonságokat, és szeretnének többet is tudni róluk. És van egy kis átfedés a múlt heti megjelenésekkel is, mert volt olyan, amit kihagytunk az előző cikkből, de ebbe már beleraktuk.

NETFLIX

Film

John Was Trying To Contact Aliens – Csodálatos, ha van egy film, és annak a címe pontosan leírja a cselekményét, mert ez a dokumentumfilm pontosan arról szól, hogy egy John nevű férfi kapcsolatba akart kerülni földönkívüliekkel. A hangsúly a múlt időn van, John ugyanis 30 év után talált magának más elfoglaltságot, ráadásul a Föld nevű bolygón. Hogy mit, azt sem a sajtóanyag, sem az előzetes nem mondja meg, de az utóbbi elég jól bemutatja ezt a John Shepherd nevű figurát, aki arra tette fel az egész életét, szabadidejét, sőt, lakóhelyét is úgy választotta meg, hogy a messzeséggel kommunikáljon. (augusztus 20.)

The Sleepover – Mintha kombinálták volna a Kémkölyköket és valami tetszőleges, nyolcvanas évekbeli családi akciófilmet, és hát az előzetesben sincsen semmi olyan, amit ne láttunk volna már ezer gyerekfilmben. A sztori is egy csapat kölökről szól, akik megvalósítják minden kölök álmát, és megtudják, hogy néhányuk édesanyja (Malin Akerman) igazából egy szupermenő, tanúvédelem alatt álló csempészsztár volt, akit most a gonoszok elraboltak, hogy egy utolsó nagy melót intézzenek még, ráadásul az egykori exével (Joe Manganiello). Úgyhogy egy felől végignézhetjük, ahogy az egykori bűnözőpáros végigviszi az utolsó nagy melót, és nézhetjük a gyerekcsapatot, akik meg a csetlő-botló apuka (Ken Marino) segítségével próbálják vagy megakadályozni, vagy legalább egy lépéssel tőlük lemaradva követni őket. (augusztus 21.)

Sorozat
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2020/08/19/streamingajanlo_netflix_amazon_hbo_go_filmek_sorozatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nagy Ágnes nemállataiban benne van az univerzum

Nagy Ágnes nemállataiban benne van az univerzum

Egyetlen órási hibája volt Nagy Ágnes szobrászművész kiállításának a Várkert Bazár északi bazársora feletti teraszon: …