2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mindenki rákattant erre az új krimisorozatra a Netflixen

Hirdetés

Mindenki rákattant erre az új krimisorozatra a Netflixen

Nem kellett néhány napnál több ahhoz, hogy a Netflix vadonatúj brit krimisorozatára, az augusztus 24-én bemutatott Ki az az Erin Carter?-re ráfüggjön a közönség. Mindezt jól mutatja, hogy a 7 részes produkció 90 országban is felküzdötte magát a Netflix top10-es listájára, eme cikk írásának pillanatában 53 országban áll az első helyen, és úgy összességében, globálisan a maga több mint 75 millió megtekintett órájával bőven lekörözi a Depp v Heard című dokumentumsorozatot.

Mindennek csak azért nem tudok tiszta szívből örülni, mert a Ki az az Erin Carter? egy hatalmas blődség, forgatókönyvírói csőd, amelyet csak a korrekt főszereplő és pár ügyesebb mellékszereplő képes megmenteni a totális katasztrófától.

P 102 Unit 00198 RT

Fotó: Sam Taylor / Netflix

A Ki az az Erin Carter? története rögtön az első jelenetében zavarosan indít, melyben az Evin Ahmad által játszott címszereplő hajnalok hajnalán rángatja ki gyermekét az ágyból, és indulnak útra, mert valami elől menekülniük kell Angliából. Aztán hipp-hopp eltelik öt év, Erin pedig úgy tűnik, egészen jól beilleszkedett új környezetébe, helyettesítő tanárként. A nőnek már férje is van, Jordi (Sean Teale) személyében, egyedül az zavar be az összképbe, hogy a most már a tinédzserkor kapujában álló Harper (Indica Watson) agresszív és kiszámíthatatlan viselkedésével csinálja folyton a bált.

Hirdetés

Vajon kitől örökölte a nehéz természetét a gyerek? Nem annyira nehéz kitalálni, hogy Erintől, és ez már a pilot epizódban bebizonyosodik, amikor anya és lánya betérnek egy szupermarketbe, és egy rablás kellős közepébe csöppennek. Erin Carter, amikor a szükség úgy hozza, anyatigrisként veti be magát, leszúrja az egyik bűnözőt, aztán le is lövi a biztonság kedvéért. A slusszpoén az egészben, hogy az éppen haldokló bolti rabló még utolsó erejével kinyög magából egy jelentőségteljesnek szánt, de súlytalanul ható kérdést: „Tényleg te vagy az?”. Ergo felismeri Erint.

Innen akár izgalmas irányt is vehetne a sorozat, de a készítők egyszerűen képtelenek rá, hogy az amúgy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/08/31/ki-az-az-erin-carter-netflix-krimi-sorozat-pilot-elso-evad-angol-szappanopera-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …