2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mindenki rajong érte, de miért?

Hirdetés

Mindenki rajong érte, de miért?

Pedro Pascal, bár nem mai csirke, és sok-sok éve sikeres produkciók szereplője, 2019-ben került ismét a reflektorfénybe, amikor A Mandalóri hőseként tűnt fel a képernyőn. Maszkját levéve mindenki megenyhült, a rajongók pedig valóságos nyálcsorgatásba kezdtek az űrruhába öltözött színész láttán.

Pascal a Csillagok háborúja websorozata előtt – illetve után – több, a streaming-platformokon népszerű sorozatban szerepelt: 2015 és 2017 között a Narcosban láthattuk, de feltűnt a Trónok harca negyedik évadjában, illetve a tavaly debütált The Last of Usban is, amelyben szintén nagy sikert aratott.

Vicces és divatos

A fiatalok szintén az utóbbi sorozatban nyújtott alakításáért „vesztek meg”. Joel Miller karakterével Pedro Pascal kivívta a kritikusok elismerését, és teljesen új rajongótábort szerzett magának – köszönhetően pimaszságának, gyilkos humorának és jóképűségének.

Hirdetés

Színészi tehetségén túl a vörös szőnyegeken mutatott stílusa a díjátadó szezonban tovább fokozta a rajongók érdeklődését. A színész fogta a szokásos, amerikai vörös szőnyeges öltözékeket, és csavarokkal, egyedi darabokkal dobta fel az összképet.

Januárban felkötött kézzel jelent meg a vörös szőnyegen, a Golden Globe-gálán a szettjéhez illő kötéssel mászkált a fotósok előtt. Bár többen aggódtak érte, Pascal simán elviccelte a helyzetet. A köszönőbeszédeit is díjazni szokta a közönség, nemrég például 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/02/pedro-pascal-the-last-of-us-hbo-mandalori-hollywood/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alig nyitott meg, máris bezár a főváros jeles intézménye

Nem mindennapi megtiszteltetés kívülállóként bejutni egy olyan helyre, ahová még a helyi dolgozók is csak …