2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Miklósa Erika komoly üzenetet küldött

Hirdetés

Miklósa Erika komoly üzenetet küldött

Ahogy az Index elsőként megírta, Csák János kulturális és innovációs miniszter a Facebook-oldalán bejelentette: a jelenlegi főigazgató, Ókovács Szilveszter nyert a megismételt pályázaton, ő vezetheti a továbbiakban is a Magyar Állami Operaházat.

Ókovács Szilveszter vetélytársa a főigazgatói székért mások mellett Miklósa Erika operaénekes volt, aki korábban Facebook-oldalán jelentette be, hogy beadta pályázatát az Operaház igazgatói posztjáért. A Magyar Szent István-rend birtokosa a Facebookon reagált a hírre is, hogy Ókovács Szilveszter marad az Operaház igazgatója.

Nincs fotó, csak szavak: gratulálok Ókovács Szilveszternek. Ő viszi tovább az Operaházat. És gratulálok a többi pályázónak is, hogy komolyan vették a Magyar Állami Operaház megújításának szakmai lehetőségét. Fantasztikus kollégák tettek próbát a pályázattal. A szakmai bírálóbizottság munkáját is köszönöm, és a dicséretüket, hogy jó pályázatot írtam annak kapcsán, hogyan képzelem el a Magyar Állami Operaház megújítását.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ferikamiklosa%2Fposts%2Fpfbid0TpkEud5F2UULXsEA3rrRBKUBXBSNN4VYivAFwwsGRdGurKuQP6SqBoXiY7ZLPZs7l&show_text=true&width=500" width="500" height="265" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/05/26/miklosa-erika-okovacs-szilveszter-opera-foigazgato-palyazat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre többen nem kérnek a kormányközeli cégek fővárosi gigalakóparkjaiból

Egyre többen nem kérnek a kormányközeli cégek fővárosi gigalakóparkjaiból

Valakinek jó, valakinek nem 2023. április 19-én a kormány három újabb rozsdaövezeti akcióterületet jelölt ki …