2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Miért van ennyi szaxi a filmekben?

Hirdetés

Miért van ennyi szaxi a filmekben?

A szerelmesek napján mi másról is lehetne szó, mint a romantikus filmjelenetek aláfestő zenéiről. Két ember egymásra néz, tekintetük összegabalyodik, szikra éled, és elindul a lágy muzsika. De milyen?

mus

Az efféle hangulatfestés legkézenfekvőbb dallama a Je T’aime andalító nyögdécselésmaratonja, melytől minden nő a húszas éveiben járó Jane Birkinnek érezheti magát, a férfiak pedig az ifjú Joe Dallesandro felsőtestét képzelhetik a sajátjuk helyébe pár percre.

Az 1969-es felvétel olyannyira túlfűtöttre sikerült, hogy

Hirdetés

a világ számos országában betiltották,

sőt, még a Vatikán is elítélte az orgazmikus taktusokat.

Az 1976-os Szeretlek, én se téged után olyan filmekben csendült még fel, mint a dilis Alul semmi, a Meg Ryan és Matthew Broderick románcát bemutató Meglesni és megszeretni vagy a Nick Nolte-féle Jó rabló. A közkedvelt Pletykafészek (Gossip Girl) sorozatban is elhangzott.

A másik nagy hollywoodi hálószobatitok Marvin Gaye ’73-as dala, a Let’s Get It On. Austin Powers, Bridget Jones, A Simpson család, Dokik, Maffiozók (The Sopranos), Ki ez a lány? – a filmek és sorozatok listája hosszasan folytatható lenne még, annyiszor hallhattuk már felhevült pillanatok aláfestéseként.

A szöveg persze valóban […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/02/14/miert-van-ennyi-szaxi-a-filmekben-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltemették Szilágyi István özvegyét

Eltemették Szilágyi István özvegyét

Csütörtök délelőtt szűk körben utolsó útjára kísérték a tavaly májusban elhunyt Szilágyi István özvegyét. Ahogyan …