2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Miért megy Jamie Lee Curtis Velencébe?

Hirdetés

Miért megy Jamie Lee Curtis Velencébe?

Arany Oroszlán-díjat kap életművéért a 78. Velencei Filmfesztiválon Jamie Lee Curtis. Az amerikai színésznő főszereplésével készült Gyilkos Halloween című filmet a versenyen kívül mutatják be – adta hírül az MTI. Jamie Lee Curtis első filmszerepe a John Carpenter által rendezett 1978-as Halloween című horror volt, később a folytatásokban is feltűnt.

A Halloween és Laurie Strode indította és biztosította be a karrierem. Az, hogy a film franchise-zá nőtte ki magát és hogy ennyire szereti a közönség világszerte, egy hatalmas ajándék

– fogalmazott Jamie Lee Curtis. A színésznő azt is közölte: az olasz mozik mindig is tisztelték és éltették a műfajt, amely a karrierjét jelentette, éppen ezért boldogan fogadja el a díjat „a világ minden bátor hős nőjének nevében is, akik nem hátrálnak meg, és szembeszállnak az akadályokkal”. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/30/jamie-lee-curtis-gyilkos-halloween-velencei-filmfesztival/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait

Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait

A Juliet Victor Winery egy Platinum- és két Gold-elismeréssel tért haza a Decanter World Wine Award …