2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Microsoft: a túlígérős reklámok pápája

Hirdetés

Microsoft: a túlígérős reklámok pápája

Van egy hatalmas brand, együtt élünk vele meg a különféle termékeivel, és a borzasztó marketingje, ügyfélszolgálata, felhasználófelület-fejlesztései és reklámjai ellenére mégis sikeres és életképes tud lenni. Erre szokták azt mondani, hogy a lendület viszi előre, de alapvetően a válasz nélkül is érdekes jelenség ez az egész Microsoft.

Követik a piaci igényeket, a beágyazódó fejlesztéseket, blablabla, de igazából dög unalom az egész márkaélmény, amit létrehoznak. Lehet, hogy ez lenne a megfejtés?

Saját magukról ezt akarják tudni a legkevésbé. A Windows 11-hez megjelent új reklámjuk megint arról árulkodik, hogy a Microsoft magát sem, mint márkaentitást, vállalatot, közösséget, tudást és technológiát sem ismeri, és nem ismeri a fogyasztóját sem, akinek nem élete legnagyszerűbb pillanata, ha bekapcsolja a gépét…

Hirdetés

Talán pont fordítva: megint melózni kell, intézkedni, kommunikálni és bámulni a monitort, ami biztos rövidlátáshoz, agysorvadáshoz, gerincvelő-felszívódáshoz és totális bezombuláshoz vezet.

Persze lehet ennek totálisan ellenállni, és vágyvezérelt képeket festeni egy reklámban, de ha a fogyasztó maga nem képes ebben felismerni magát, akkor a reklám csak a márkának szól. A fogyasztónak tök mindegy, mire gondolt a szerző.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8FKtTg5VRSU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/06/microsoft-reklam-film-windows-marka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érkezik a várva várt új Sissi-sorozat

Érkezik a várva várt új Sissi-sorozat

Bő 65 évvel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus filmtrilógia után új minisorozat meséli el …