2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Michael J. Fox elvitte a show-t a Coldplay fesztiválos fellépésén

Hirdetés

Michael J. Fox elvitte a show-t a Coldplay fesztiválos fellépésén

Michael J. Fox 2020-ban vonult vissza egészségügyi problémái miatt. A Vissza a jövőbe színésze mindig is küzdött sorstársaiért, alapítványa azért küzd, hogy gyógymódot találjanak a Parkinson-kórra, amiben több mint 6 millió ember mellett ő is szenved.

A 63 éves színész állapota folyamatosan romlik, ami a Glastonbury Fesztiválon is látható volt. Michael J. Fox már a Vissza a jövőbe című filmben is megcsillogtatta tehetségét. Nemcsak a színészit, hanem a zeneit is. A legendás filmben a Johnny B. Goode című dalt énekelte és gitározta, amit 2016-ban a Coldplayjel is eljátszott. Akkor még sokkal jobb állapotban volt, mint most. 

A Coldplay népszerűsége nem csökken, nemrég háromszor töltötték meg a Puskás Arénát, és most az angliai Glastonbury Fesztiválon is szép számmal hallgatták a zenekart. A Fix You című számnál azonban olyasmi történt, amire senki sem számított.

Hirdetés

A tolószékbe kényszerült Michael J. Fox ugyanis egy rózsaszín Fender gitárral a kezében megjelent a színpadon, majd eljátszotta a dalt a zenekarral, amivel nagy sikert aratott a közönség körében. 

<iframe width="560" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/06/30/michael-j.-fox-coldplay-vissza-a-jovobe-zene-koncert-gitar-film-sztar-parkinson-kor-toloszek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A rendezvény, ahol a nők gyógyulnak, miközben a férfiak menekülőre fogják

CrimeCon az a hely, ahol a tragédia szórakozás, legalábbis egyeseknek. Másoknak sokkal inkább a traumák …