2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mi lett azokkal a nagy sztárokkal, akiket azzal vádolták, mint Brad Pittet?

Hirdetés

Mi lett azokkal a nagy sztárokkal, akiket azzal vádolták, mint Brad Pittet?

Az egész majdnem öt éve kezdődött. 2016.09.20-án konkrétan a semmiből jött a hír, hogy Angelina Jolie beadta a válópert. Egyből ezzel lett tele minden. A hollywoodi álompár nincs többé együtt, Brangelináék kapcsolatának annyi. Kétévnyi házasság és 12 évnyi együttlét után elválnak. Az indok eleinte elég prózai volt: a bírósági papírok szerint kibékíthetetlen ellentétek miatt mentek szét. Ezt követően jött a gyermekbántalmazás vádja. Már akkor is felmerült, hogy mi lesz Brad Pitt karrierjével.

Brad Pitt szelfizik, amikor megérkeznek a Szövetségesek című film premierjére 2016. november 22-én, Madridba

Brad Pitt szelfizik, amikor megérkeznek a Szövetségesek című film premierjére 2016. november 22-én, Madridba

Fotó: Gerard Julien / AFP

Akkor rengeteg cikk született, melyek szerint Angelina Jolie azt állítja, Brad Pittnek komoly drog- és alkoholproblémái vannak, ami agresszióval társul, és ez veszélyt jelent a gyerekekre. A vizsgálatok eredménytelenül zárták le, de a megjelent cikkek mai napig elérhetők, azokat visszacsinálni nem lehet. Ezekben pedig olyanok is le vannak írva, hogy a színész, miután részegen randalírozott magánrepülőjükön, és összebalhézott legnagyobb gyerekükkel, a 15 éves Maddoxszal, egy üzemanyagszállító-autón próbálta elhagyni a repteret. Most már tudjuk, hogy Pitt karrierje jól bírja ezeket a vádakat. Ha megnézzük a színészi munkáit, akkor azt látjuk, hogy a válás és a gyermekbántalmazás híre utáni időkben is ugyanúgy hozta az évi egy-két főszerepet, mint az előtte lévő években.

Hirdetés

Nehéz megjósolni, hogy

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/04/02/brad-pitt-karrier-valas-angelina-jolie-csaladon-beluli-eroszak-hollywood/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

50 éves korában meghalt a világhírű rapper, DMX

50 éves korában meghalt a világhírű rapper, DMX

A rappert a múlt héten szállították kórházba túladagolás miatt, egyes értesülések szerint szívrohama is volt. Az …