2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mézes görögdinnye után szexi Marvel-sztár lesz Harry Styles

Hirdetés

Mézes görögdinnye után szexi Marvel-sztár lesz Harry Styles

Az előadó félistenné válásának lehetőségére az Örökkévalók premier előtti vetítésén a post credit jelenetekben figyeltek fel a nézők. Azt még nem tudni, melyik Marvel filmben bukkan fel a szerelem isteneként, hiszen annak idején Thanos is feltűnt a Bosszúállók első részének főcím utáni jelentében, azonban csak a harmadik filmben avanzsált főgonosszá, így lehet, hogy Styles is csak később kap nagyobb szerepet.

Már augusztusban is keringtek pletykák arról, hogy Styles csatlakozik a Marvel Univerzumhoz, azonban akkor Kit Harrington, az Örökkévalók sztárja azt mondta a Tonight Showban, hogy ő még nem hallott arról, hogy az énekes is Marvel-karakter bőrébe bújna. 

Most azonban már biztosnak tűnik a hír, miután a Variety magazin újságírója, Matt Donnelly a film megnézése után Twitteren el is újságolta  a a rajongóknak:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/22/harry-styles-is-marvel-hos-lesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Niné előre megmondta

Niné előre megmondta

A Múlt-kép blog a Nemzeti Fotótár szakmai együttműködésével valósul meg. Dani erre csak annyit felelt, …