2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Métereken át zuhantak a ValMar tagjai Zamárdiban

Hirdetés

Métereken át zuhantak a ValMar tagjai Zamárdiban

Nem indult egyszerűn az idei Strand Fesztivál utolsó napja, mivel a délután folyamán derült ki, hogy a rendezvény egyik sztárfellépője, a 23 éves örmény származású Rosa Linn – aki még a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhette hazáját – lemondta fellépését. Emiatt pedig a Foodora Nagyszínpad szinte egész programbeosztása felborult, és az itt koncertező előadók némileg később kezdhették a produkciójukat. A fesztivál zárónapján egyébként igazi sztárgárdát vonultattak fel, kora este a Margaret Island, majd ByeAlex és a Slepp töltötte meg az egyik nagyszínpad előtti teret.

A délután folyamán ráadásul az egyik Balaton-parti helyszínen Pumped Gabóba botlottunk, aki táncra bíró slágerekkel látta el a fesztiválozókat, akiknek látszólag már az is örömöt okozott, hogy látták, ő mennyire élvezi, ahogy a lemenő nap fényében állva játszhatja le kedvenc dalait. 

Pumped Gabo

Hirdetés

Pumped Gabo

Fotó: Papajcsik Péter / Index

Bár az előbbiekben felsorolt előadók mind sok bulizni vágyó fiatalt vonzottak a fesztiválra, azt már előre sejteni lehetett, hogy a legnagyobb durranást az este folyamán a szokatlanul későn fellépő Majka, illetve a Valkusz Milán és Marics Peti alkotta duó, a ValMar fogja jelenteni. Ez így is volt, a valmaros fiúk pedig egy  extrém mutatványra is kaphatóak voltak. 

200 méternyi adrenalin

Mint ismert, az idei Strand Fesztiválon épült fel a Balaton minden bizonnyal legmagasabb tornya. A Magyar Honvédség közreműködésével készült 25 méter magas komplexum tetejéről a bátor jelentkezők egy közel 200 méteres pályán csúszhattak végig a közönség felett, a színpadok előtt. A csúszás a rendezvényen tapasztaltak alapján igazi adrenalinbombaként hatott a fesztiválozókra, akikhez hasonló élményben szeretett volna részesülni a ValMar két tagja, Valkusz Milán és Marics Peti.

Az előadók szombaton, kora este érkeztek a toronyhoz, ahol a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/27/strand-fesztival-valmar-valkusz-milan-marics-peti/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …