2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megszólalt a balesetet szenvedett Jegercsik Csaba, kórházi ágyáról üzent

Hirdetés

Megszólalt a balesetet szenvedett Jegercsik Csaba, kórházi ágyáról üzent

Jelenleg is kórházban van Jegercsik Csaba, aki – mint arról az Index is beszámolt – 2024. június 21-én szenvedett balesetet a Vámpírok bálja című előadáson. A színművész a Professzor szerepében számtalanszor lépett már színpadra, most azonban az egyik jelenetben 3,5 méteres magasságból a színpadra zuhant, aminek következtében eltört a csuklója és a szeméremcsontja.

Még azon az estén kórházba szállították, a csuklóját megműtötték, és azóta is folyamatos orvosi felügyelet mellett gyógyul. Az Index olvasóinak most a kórházi ágyáról üzent a rajongóknak, és elmondta, hogy nagyon jólesik neki az a figyelem és szeretet, a sok üzenet és jókívánság, ami a baleset óta feléje árad, ám jelezte azt is, hogy arra kér mindenkit, beleértve az újságírókat is, hogy legyenek némi megértéssel feléje, a jövőben ugyanis szeretne a gyógyulására koncentrálni, és ehhez szüksége van arra, hogy minden erejével a felépülésére koncentráljon. 

Köszönet az orvosoknak

A színművész azt is elmondta, hogy a balesettel kapcsolatban mindenre emlékszik, de erről most nem beszélne, hiszen folyamatban lévő ügyről van szó, vizsgálat zajlik.

Jegercsik Csaba köszönetet mond minden orvosnak, ápolónak és gyógytornásznak, aki mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen a színpadra. Ennek időpontjáról egyelőre nem tud mit mondani, hiszen ehhez teljesen fel kell épülnie. Jegercsik Csaba 2001-ben a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán végzett, ami azt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/06/26/jegercsik-csaba-baleset-vampirok-balja-korhaz-mutet-rajongok-koszonet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét Szigligetre költözik a Centrál Színház

„Minden sikeres férfi mögött egy nő áll. A nő mögött pedig a férfi felesége. Igaz …