2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megoldódhat a zene történetének talán legrejtélyesebb gyilkossága

Hirdetés

Megoldódhat a zene történetének talán legrejtélyesebb gyilkossága

Duane „Keffe D” Davist pénteken, helyi idő szerint a kora reggeli órákban tartóztatták le, az ellene felhozott vádakat kezdetben nem ismertették. Davis már régóta a nyomozók látókörében volt, egy, az életéről szóló memoárkötetben maga ismerte el, hogy abban a Cadillacben ült, amelyből az autós lövöldözés kitört. 

Davist két hónappal azután tartóztatták le, hogy a hatóságok júliusban razziát tartották a felesége otthonában. A hivatalos iratok szerint a rendőrség Tupac Shakur meggyilkolásához köthető tárgyakat keresett – írja az AP.

Tupac Shakur 1994. április 2-án

Tupac Shakur 1994. április 2-án

Hirdetés

Fotó: Ron Galella / Getty Images Hungary

A rendőrség több számítógépet, egy mobiltelefont, merevlemezt, egy Vibe magazint, amelyben Tuper szerepelt, több 40-es kaliberű töltényt, Davis 2019-es, Compton Street Legend című önéletrajzának egy példányát foglalta le.

A könyvben Davis elárulta, hogy 2010-ben beszélt Tupac haláláról a szövetségi és helyi hatóságoknak. Akkor 46 éves volt, és kábítószerrel összefüggő vádak miatt életfogytiglani börtönbüntetés várt rá, akkor egyezett bele, hogy tárgyal a hatóságokkal.

Megígérték, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/09/29/2pac-tupac-shakur-lovoldozes-rap-zene-halala-gyilkossag-nyomozas-letartoztatas-duane-davis/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …