2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megismerhetjük a váci múmiák titkait

Hirdetés

Megismerhetjük a váci múmiák titkait

A Nemzeti Filmintézet (NFI) mintegy 2 éve nyújt támogatást a televíziós bemutatásra és streaming szolgáltatásra készülő alkotásokra pályázati úton. A Televíziós Döntőbizottság decemberi ülésén 3 dokumentumfilmnek és egy tévéfilmnek szavazott meg gyártási támogatást.

Borsody István rendező és Skrabski Fruzsina producer Ezüstcsapat címmel forgat dokumentumfilmet az 1938-as párizsi világbajnoki döntő történetéről, melyen a magyar válogatott Olaszország ellenfele volt. A hiánypótló alkotás a Nemzeti Filmintézet 21 millió forintos gyártási támogatásával készül.

Nordin Eszter rendező-producer A fiú, aki felnevelte önmagát címmel készülő dokumentumfilmje egy értelmi sérült család gyermekeként született értelmes fiú drámai fordulatokkal teli életútját követi 23 éven át. Az NFI 12 millió forintos támogatásával készülő alkotás azt a kérdést járja körül, hogy ki képviseli a gyermek érdekeit.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/22/nfi-palyazatok-vac-mumia-tevefilm-dokumentumfilm/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Gyúrjon le téged egy magyar metálbanda!

Van egy zenekar, jó arcok, profi zenészek, két lábbal a földön állnak, és az életcéljaik …