2021. január 28., csütörtökMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mégis megmaradhat a Klubrádió?

Hirdetés

Mégis megmaradhat a Klubrádió?

A Klubrádió jelenlegi, februárban lejáró frekvenciájára (Budapest 92,9 MHz) a rádión kívül két másik médiaszolgáltató pályázott, ám az ő pályázatuk érvénytelen, jelenleg egyedül a Klubrádió esélyes a frekvenciaengedélyre.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiatanácsa hétfőn közölte, hogy a másik két pályázó, a kormányközeli Közösségi Rádiózásért Egyesület (az ATV-csoporthoz tartozó Spirit FM tulajdonosa) és a szintén kormányközeli LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. (a néhai Andy Vajna kormánybiztos ügyvédjének, Bíró Balázsnak a cége) ajánlatát érvénytelennek minősítette a testület. A pályázók jogorvoslattal élhetnek a döntés ellen.

A Klubrádiótól viszont a pályázati eljárás alaki vizsgálata után hiánypótlást kért a testület – írja az NMHH hétfői közleményében.

A Klubrádió vezetése az Indexnek elmondta, megkapták a Médiahatóságtól a felszólítást a hiánypótlásra, és már érdemben dolgoznak is a megoldáson.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/12/28/megis_megmaradhat_a_klubradio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fémmel dúsított középkori dallamok

Fémmel dúsított középkori dallamok

Mi a mittelalterrock receptje? Vedd a nem túl dallamos német nyelvet, adj hozzá egy jó …