2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megint szexuális zaklatással vádolják Nick Cartert

Hirdetés

Megint szexuális zaklatással vádolják Nick Cartert

Nick Cartert újfent szexuális erőszakkal vádolják. Az eset állítólag még 2001-ben történt, amikor az akkor 21 éves zenész egy 17 éves lányt erőszakolt meg – adta hírül a The Rolling Stones.

A vádló Shannon Ruth szexuális zaklatás miatt nyújtott be keresetet, amelyben azt állítja, hogy Carter kiválasztotta őt az autogramot kérő rajongók sorából a washingtoni Tacoma Dome-ban, és meghívta a zenekar turnébuszába.

Ruth, aki autizmussal és agyi bénulással él, azt állítja, hogy Carter egy VIP-dzsúsznak keresztelt, különös ízű rózsaszín itallal itatta, majd orális szexre kényszerítette, aki állítás szerint eközben végig sírt.

A most 39 éves Ruth azt állítja, hogy Carter ezek után egy ágyhoz vezette, és amikor ellenállt, erőszakkal levette a nadrágját.

Hirdetés

Az elmúlt 21 év tele volt fájdalommal, zűrzavarral, frusztrációval, szégyennel és önkárosítással, amelyek közvetlen következményei annak, hogy Nick Carter megerőszakolt

– nyilatkozta Ruth az ügyvédjével, Mark Boskovichcsal tartott sajtótájékoztatón, ahol a könnyeivel küzdő lány azt is felidézte, hogy az erőszak közben Carter retardált ribancnak nevezte őt.

Carter tagadja a vádakat.

<img id="kep_szerkfoto_image_46562842" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2022/12/09/ujra-szexualis-zaklatassal-vadoljak-nick-cartert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megkezdődött a velencei karnevál

Megkezdődött a velencei karnevál

Az MTI tudósítása szerint több mint száz gondola és ladik vonult végig a Canal Grandén: …