2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Meghalt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia

Hirdetés

Meghalt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia

A halálhírről a Blikk értesült, először az özvegy egyik ismerősétől. A lap szerint Kárászy Szilviát már egy ideje hospice-házban kezelték, és az utóbbi időben súlyos betegséggel küzdött.

Két héttel ezelőtt meg is műtötték.

Hirdetés

A halálhírt utóbb Tahi Tóth László testvére, Gábor is megerősítette. „Szerda hajnalban, éppen a testvérem halálának évfordulóján Szilvia csendben elaludt. Ez rendkívül megdöbbentő, hogy ugyanaznap halt meg, mint a fivérem” – mondta, hozzátéve azt is, hogy a súlyos betegség pont azután alakult ki, hogy az asszonynak végre sikerült volna feldolgoznia a gyászt.

A bulvárlapnak egy színész is arról is beszélt, hogy már jó ideje lehetett tudni, hogy baj van Kárászy Szilvia egészségével. Másfél hónapja találkoztunk egy bevásárlóközpontban. Nagyon rossz állapotban volt, és el is mondta, hogy valóban nincs jól. Arról panaszkodott, hogy Laci halála után már semmi értelme az életének, az elmúlt öt évben minden rosszra fordult. Próbáltam segíteni […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/02/22/tahi-toth-laszlo-szinesz-ozvegye-karaszy-szilvia-gyaszhir/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

Új formátummal próbálkozik a Magyar Színház

A színház társulata nagy izgatottsággal vetette bele magát az új próbaidőszakba. Éppen csak befejeződött a …