2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Meghalt az egyik legjobb karakterszínész, a Több mint testőr sztárja

Hirdetés

Meghalt az egyik legjobb karakterszínész, a Több mint testőr sztárja

Meghalt Bill Cobbs veterán karakterszínész, aki a mindenütt jelen lévő, bölcs öregemberként maradhatott meg a nézők emlékezetében. Cobbs kedden halt meg a kaliforniai Inland Empire-ben lévő otthonában, családja és barátai körében – közölte sajtósa, Chuck I. Jones. Halálának nagy valószínűséggel természetes okai voltak – mondta Jones. Kilencvenéves volt.

Az AP szerint a clevelandi születésű Cobbs olyan filmekben játszott, mint a A nagy ugrás, a Több mint testőr, vagy az Éjszaka a múzeumban. Első nagyvásznas szereplése az 1974-es, eredeti Hajsza a föld alatt című filmben volt, de például A védelmező eredetijében is ott volt 1985-ben (érdekesség, hogy mindkét film új változatában Denzel Washington szerepel).

Bill Cobbs 2015. február 15-én

Bill Cobbs 2015. február 15-én

Hirdetés

Fotó: Isaiah Trickey / Getty Images Hungary

Élethosszig tartó színészi pályafutása során mintegy 200 filmes és televíziós szerepet játszott el, ezek oroszlánrészét az 50-es, 60-as és 70-es éveiben szerezte, amikor a filmesek és a televíziós producerek újra és újra hozzá fordultak, hogy kis, de kulcsfontosságú szerepeket játsszon el, megfáradt és kopott lelkiséggel.

Cobbs olyan tévésorozatokban szerepelt mint a Maffiózók, a Nyugati szárny, a Szezám utca és a Good Times. Ő volt Whitney Houston menedzsere a Több mint testőrben 1992-ben, egy biztonsági őr az Éjszaka a múzeumban-ban, az apa a The Gregory Hines Show-ban, vagy éppen az edző az 1997-es Szájkosaras kosarasban.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/06/27/bill-cobbs-szinesz-meghalt-elhunyt-tobb-mint-testor-ejszaka-a-muzeumban-karakterszinesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

James Caan szerint Will Ferrell nem volt vicces a Mi a manó? forgatásán

Will Ferrell a főszereplő, Kópé bőrébe bújt a filmben, az alakítás azonban nem nyerte el a …